VESTI! Somijin povratak, smrt Hir i Virata?

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Najave za indijske serije

VESTI! Somijin povratak, smrt Hir i Virata?

By  | 

VESTI! Somijin povratak, smrt Hir i Virata?

Članak napisala Maja. 🙂

U našoj trenutno najpraćenijoj i najomiljenoj indijskoj seriji “Shakti – Astitva Ke Ehsaas Ki”, na našim prostorima poznatom i pod imenom “Sestre”, upravo se emituju jako uzbudljive i napete epizode, možda čak i najdramatičnije od početka serije. A prava drama tek sledi! Virat i Hir, naš istaknut ljubavni par, sprema se za novi početak svog života. Hir se priprema za operaciju pola (gender surgery), koja će joj promeniti život i najzad je učiniti potpunom ženskom osobom, što je bio njen san. Zajedno s tim, svekrva i svekar će je prihvatiti u kuću i deluje da će sve početi da se odvija kako treba.

Neprijatelji ovog para – zlobna, osvetoljubiva poglavica kinara Angel i Viratova opsesivna prijateljica iz detinjstva Iša uhvaćene su nakon što im je Hir smestila zamku. Tako da, čini se i da neprijatelja nema više na putu! Međutim, ipak nije tako. U novim epizodama, svedočili smo proslavi praznika Holi i veselju obe porodice. Posle proslave, Hir i Virat su ušli u vozilo na putu ka bolnici… i svom novom životu. Za to vreme, kinari/interseksualne osobe iz Angeline zajednice uspele su da oslobode Angel ubivši policajce koji su je vodili prema zatvorskoj ćeliji.

Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno