Vila - Pa vi procenite njenu grozotu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

Vila – Pa vi procenite njenu grozotu!

By  | 

Vila – Pa vi procenite njenu grozotu!

Prevod: Maja 🙂

Glumačka postava: Anuška Šarma (kao Ruksana), Parambrata Čaterdži (kao Arnab), Rađat Kapur (kao učitelj Kasim Ali), Ritabari Čakraborti (kao Pijali), Mansi Multani (kao Kalapori), Mitu Čakrabarti (kao Arnabova majka), Rohit Kadu Dešmuk (kao Arnabov drugar), Santilal Mukerđi (kao istražitelj)
Trajanje: 134 min.
Država porekla: Indija
Jezik: indijski (hindi)
Prvo prikazivanje: 2. 3. 2018.

Jeziva priča vrti se oko demona Ifrit i Auladčakre, satanističkog kulta u Bangladešu čiji je cilj da se proširi krvna loza Ifrita. Članovi ove sekte muče nevine žene, pa ih odvode đavolu da ih siluje kako bi zatrudnile njegovim plodom. Učitelj Kasim Ali vodio je društvo pobunjenika koje je držalo te žene oplođene Ifritovim tkanjem zarobljene dok se ne porode, zatim im isekao glave i prodavalo ih unutar staklenih posuda. To je donelo suprotstavljanje od strane seljana uprkos ranijoj podršci, pa se ovo društvo razišlo zbog njihovog suviše nasilnog pristupa đavolskim tvorevinama. Ruksana je ćerka jedne žene koja je bila žrtva satanističkog obreda, ali koja je pobegla pre nego što je učitelj Ali uspeo da joj oduzme i ubije dete.


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno