Vili uspeva da ubedi Lusi da ga oslobodi!

Meksicke serije

Andjeo osvete – 45. epizoda – Vili uspeva da ubedi Lusi da ga oslobodi!

By  | 

фVili uspeva da ubedi Lusi da ga oslobodi!
Prevod čitateljka Anabela. Hvala ! 🙂

Franko se pojavi pred Santjagom, kao Glorijin bivšo muž i najopasniji diler u Gvatemali. Ispruži mu ruku u znak zahvalnosti, zbog njega je dobio nasledstvo svoje pokojne supruge. Oženio se sa njom da bi se domogao njenog novca, to je bio njegov plan od početka. Santjago ga pita zašto ga proganja već više od tri godine, ako ju nije voleo.

Diler mu zatim kaže da nijedan čovek koji dobije njegov novac ili njegove žene, ne ostaje živ kako bi to ispričao/prepričavao. Iako je njemu spremio nešto posebno, pokaže mu fotografiju cele njegove porodice i pita ga kojim redom želi da umru. U vili Kano, Danijela se uplaši kada čuje Ines da priča kao luda o Viliju, zahteva od nje detalje o vezi sa njim. Srećom, Santa je izvuče iz neprijatne situacije, odvlači pažnju Ines da ode. Ali, usluga se vraća uslugom, tako da je Santa pita da zna o čemu su pričale.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Vili ubedi Lusi da ga oslobodi. Ispriča mu svoju verziju svega, i kako su ga Ines i njen otac zatvorili u podrum, gore nego životinju. Lusi je ubeđena, oboje planiraju njegovo bekstvo u kom Lusi ispada žrtva u Inesinim očima. Vili uspe da je zavede.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site