Vish - 1. epizoda - Alija stiže na misteriozno Kotari imanje!

Indijske Serije

Vish – 1. epizoda – Alija stiže na misteriozno Kotari imanje!

By  | 


Vish – 1. epizoda – Alija stiže na misteriozno Kotari imanje!
Noć je. Doktor Subaš žuri negde kolima. Razgovara sa nekim preko telefona i uplašeno govori kako je Kotari imanje jako opasno mesto, nešto se tu loše dešava. Neka njegov trajekt bude spreman. Veza mu se prekida, nema mreže. Svetla na ulici počnu da trepere. Prikazuju nam neku ženu (ne vidi se celo lice) kako se smeška, u crvenom je. Izlazi na put. Doktor je udari kolima. Izleti iz auta da proveri kako je ona. Ona otvori oči koje su joj bele. Doktor preplašeno ustukne i pojuri, ali se ova misteriozno pojavi ispred njega. Ovaj se prenerazi. Žena ga pita plaši li se, šta je bilo. U trenutku mu golim rukama istrgne srce iz grudi. Njemu pocrne oči i sruči se na zemlju. Oglašava se naratorka priče: “Svi su čuli za Viškanije, ali za ovakvu niko nije čuo. Ona je najopasnija od svih! Sačinjena je od otrova svih otrovnih stvorenja na svetu! (Prikazuju nam za to vreme ovu ženu. Svi otrovni gmizavci se penju po njoj.) Njenim venama ne teče krv, već otrov! Takav otrov, pred kojim kiselina nije ništa! Ona živi među nama. Izgleda isto kao mi. Ali je potpuno drugačija od nas! Njene misli su otrovne. Njena ljubav je otrovna. Celo njeno postojanje je zasnovano na otrovu. Ona je jedna od svoje vrste.” Prikazuju nam mladu devojku koja prisustvuje nekoj puđi, naratorka nastavlja: “Ko je mogao znati da će me moja potraga dovesti jednoga dana do nje (Viškanije). Ja sam doktorka Alija Sanjal. Nisam tada znala da će se moj život potpuno promeniti.” (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *