Vish – 10. epizoda – Sabrina i Višera zakažu susret!

Indijske Serije

Vish – 10. epizoda – Sabrina i Višera zakažu susret!

By  | 


Vish – 10. epizoda – Sabrina i Višera zakažu susret!
Za Sida se u kući drži bdenje. Sabrina razmišlja da pusti po neku lažnu suzu kako niko ne bi sumnjao u nju.
Alija pita Aditju planira li on to da pije u svojoj sobi. On izjavi da će uništiti osobu koja je ono uradila Sidu. Ova ga zamoli da bar na kratko siđe na bdenje, ali Aditja odbije. Postoji način na koji se neke stvari rade, kaže mu Alija. Ovaj odvrati da ona ne zna kakvu su vezu imali on i i Sid i da popovanje o životu može da ostavi za nekoga ko je dole, na bdenju. Alija ne odustaje, kaže mu da treba da bude sa osobom koju je voleo i da je vreme da pokaže svoja osećanja. To je završnica, poslednji pozdrav. Potom ode odatle.
Višera uđe na Kotari imanje.
Sabrina se kobajagi emotivno oprašta sa Sidom, a u sebi razmišlja kako ne može više da se pretvara. Mora da nađe Višeru pre nego što je još više povredi. Alija je gleda i razmišlja kako je njena briga iskrena i kako se takvi ljudi danas teško nalaze. Sabrina sedne do Alije. Aditja tu doveze Mohita u invalidskim kolicima. On i Alija se na trenutak pogledaju. Mohit se šokira kad ugleda Sida i počne da se trese. Sabrina razmišlja kako Mohit svoju budućnost vidi u Sidu, uskoro će i njega ista sudbina da zadesi. Sveštenik joj da svetu vodicu, ali ona je prospe. Višera je tu, posmatra je i kuje planove da je kidnapuje. Ona uzme vodu od sluge i popije je. Ukus joj se učini čudan. Grlo počne da joj gori. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site