Vish – 11. epizoda – Sabrina zarobi Višeru!

Indijske Serije

Vish – 11. epizoda – Sabrina zarobi Višeru!

By  | 


Vish – 11. epizoda – Sabrina zarobi Višeru!
Prevod: Maja 🙂

Sabrina namerava da se suoči sa Višerom lice u lice u Višloku (staništu Viškanija). Viškanijine moći su udvostručene u Višloku. Ona ugleda krv na ogledalu pred sobom i krene da se smeje đavolski. Onamo, Višera obriše istu krv sa ogledala pred sobom i kaže da je sigurno došao u pakao da se vidi sa njom večeras. On se vrati da pokupi zeleni Višdan koji ga upotpunjuje, potrebna mu je njegova podrška znajući da Višaili nije obična Viškanija. Sabrina pročita nekoliko stihova da bi ušla u Višlok. Oči joj pobele, a insekti počnu da se migolje okolo; ona stiže u Višlok i doziva Višeru. Višera odgovara da je upravo oko nje. Ona se okrene da ga ugleda na stolici. Alija sanja hram božanstva Šive gde zvone sveta zvona snažno. Iznenada se ona probudi i uplašena je da vidi korenje oko sebe, pa se pita šta je sve ovo i ako je san. Višera se raduje što vidi Sabrinu. Sabrina govori da mora da dočeka njegovu smrt danas. Višera je podseti šta joj je bio učinio na njihovom prethodnom susretu i zapreti da će ona da bude u njegovom stisku pre nego što uspe da dobije telo. Sabrina razmišlja kako Višera može da bude snažniji od nje u spoljašnjem svetu, ali su jednakih snaga u Višloku. Ona ima samo 13 minuta da ga sredi. Višera dune u cev što navede Sabrinu da vrisne od bolova, ali onda počne da ga zeza kako je već obezbedila svoje uši sigurnosnim uređajem. Suočavaju se otvoreno, Sabrina poleti do njega i ostavi mu ožiljak na licu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site