Vish – 12. epizoda – Sabrina ubije doktora Abija!

Indijske Serije

Vish – 12. epizoda – Sabrina ubije doktora Abija!

By  | 


Vish – 12. epizoda – Sabrina ubije doktora Abija!
Alija uzme Sabrininu krv na analizu.
Narednog jutra, Alija je kod Mohita. Seti se kako je Aditja bio zabrinut za njega. Reši da izvede Mohita napolje uz pomoć invalidskih kolica i da ga razonodi malo. Počne juriti kroz dvorište gurajući njegova kolica. Smeje se, a zabavljaju se i ostali zaposleni. Aditja je prošao tuda i video tu scenu. On upita Aliju da li je luda. Alija mu odgovori da čovek u životu treba biti ekspresivan i da je Mohit već danima u krevetu. Sigurno želi da im kaže puno toga, a možda će to i moći nakon boravka u prirodi. On (Aditja) joj je zatražio da učini sve kako bi njegov brat ozdravio. Ovo je način koji ona smatra ispravnim za to. Aditja se nasmeši.
Sabrina se trgne iz sna. Sanjala je kako se borila sa Višerom. Sa čela skine oblogu. Pogleda unaokolo i pomisli kako je sve to sigurno uradila Alija, jedino njoj u toj kući radi mozak. Da nije uključila klimu ona bi sada bila mrtva. Zasigurno će joj se zahvaliti za njene usluge pre nego što je ubije. Pomisli kako je i dalje slaba, te da joj je potrebno da obnovi energiju. Uđe u svoju ledenu dvoranu i legne na led.
Aditja se smeši posmatrajući razdraganu Aliju.
Dolazi do kratkog spoja i nestane struje. Sabrina se zabrine jer bez struje led počinje da se topi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site