Vish – 12. epizoda – Sabrina ubije doktora Abija!

Indijske Serije

Vish – 12. epizoda – Sabrina ubije doktora Abija!

By  | 


Alija uđe u Sabrininu sobu kako bi proverila kako je ona. Međutim, shvati da nje nema, a da iz njenog ormara curi voda. Taman da ga otvori, kad oseti nečiju ruku na svom ramenu. To je Sabrina koja se pojavila iza njenih leđa. Alija se trgne pa joj ukaže na vodu. Želi da proveri o čemu se radi, ali joj Sabrina kaže da to nije njen posao, imao ko brine o tome. Takve sitnice se dešavaju. Alija proveri da li Sabrina ima temperaturu pa joj kaže kako se zabrinula da je otrovana te da je uzela njenu krv na analizu. Sabrina se šokira, besna je. Na trenutak zamisli kako ubija Aliju ali se iskontroliše. Sazna da je Alija krv poslala doktoru Abiju na analizu, pošto je on najbolji. Sabrina tobož zahvalno zagrli Aliju i pomisli kako mora dokrajčiti doktora Abija.
U laboratoriji, doktor Abi se šokira kada u Sabrininoj krvi, pod mikroskopom, ugleda otrovne gmizavce. Sabrina dođe tu i zatraži od njega njegov telefon. On joj ga preda. Sabrina u doktorovo ime pošalje govornu poruku Aliji. Traži od nje da dođe. Doktor je u pita ko je ona. Sabrina lupi njegov mobilni o pod. Oči joj pobele i svetla počnu da trepere. Doktor se prepadne. Sabrina zahteva da joj on vrati uzorak krvi. Doktor shvati da krv pripada njoj. Sabrina vikne na njega i njegove uši počnu da krvare. On počne bežati sa uzorkom krvi. Sabrina ga prati i pošalje na njega 2 zmije da ga pronađu.
Aditja ponudi Aliji prevoz do laboratorije. Ona se iznenadi i pristane. On uključi muziku. Alija prokomentariše kako ima dobar ukus što se muzike tiče. Aditja odgovori kako je to omiljena pesma njegove majke. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site