Vish – 12. epizoda – Sabrina ubije doktora Abija!

Indijske Serije

Vish – 12. epizoda – Sabrina ubije doktora Abija!

By  | 


Alija izjavi da je to i njena omiljena pesma i da je mislila da on voli drugu vrstu muzike. On joj kaže da nikada nije gajio duboka osećanja nizakoga nakon svoje majke. Izgubio je najboljeg prijatelja i ostalo mu je samo brat Mohit. Alija mu kaže da ponekad čovek ne shvata šta oseća zato što nije spreman da da ljubavi šansu. Kada bude promenio mišljenje možda će unaokolo moći da nađe ljubav. On je pogleda.
Sabrinine zmije su pronašle doktora Abija. On preneražen potrči kroz hodnik. Sabrina se smeška i prati ga. On padne na pod. Počne moliti Sebrinu da ga poštedi i obeća joj da nikome ništa neće reći. Međutim, Sabrina ga ujede i iščupa mu srce. Doda kako njegova smrt neće biti uzaludna jer svakako treba da da novo srce Višeli.
U sledećoj: Alija stiže u laboratoriju. Prenerazi se kad ugleda doktora Abija kako visi sa zida oblepljen paukovom mrežom. Ogroman pauk krene ka njoj.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site