Vish – 13. epizoda – Aditja spasi Aliju!

Indijske Serije

Vish – 13. epizoda – Aditja spasi Aliju!

By  | 


Vish – 13. epizoda – Aditja spasi Aliju!
Sabrina ubije doktora Abija i uzme mu srce i uzorak krvi. Ona kroz prozor ugleda Aliju kako izlazi iz auta. Počne se hvaliti da je njen raspored izuzetno gust te da je Alija došla da umre. Alija izađe iz auta. Aditji je malo krivo jer mu se ona nije zahvalila na prevozu. Međutim, Alija se okrene i vikne mu “hvala”. U žurbi je i uđe u zgradu. Adija se nasmeši i izgovori “nema na čemu” sam za sebe. Vidi se da mu je drago.
Sabrina stvori pauka na svom dlanu i pošalje ga da nađe i ubije Aliju. Alija uđe u laboratoriju. Ugleda nered na sve strane. Napeta je. Počne razgledati i nađe telo doktora Abaja kako visi na zidu, uvijeno u ogromnu paukovu mrežu. Oči su mu crne. Alija se prenerazi, pa nazove inspektora Šekara. Zamoli ga da dođe odmah u laboratoriju. Šekar požuri. Alija pođe odatle ali se uspaniči kada ugleda ogromnog pauka. Počne da beži. Sakrije se u hodnik.
Na putu do kuće, Aditja shvati da je Alija zaboravila torbu u njegovim kolima pa se okrene da se vrati nazad. Alija spazi pauka kako ide ka njoj, njušeći njen miris.
Šekar pokušava da dobije Aliju na telefon, ali bezuspešno.
Alija pomisli da je pobegla pauku ali joj on priđe sa druge strane. Ona ponovo počne da beži. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site