Vish – 17. epizoda – Sabrina spasi Aliju i Aditju!

Indijske Serije

Vish – 17. epizoda – Sabrina spasi Aliju i Aditju!

By  | 


Vish – 17. epizoda – Sabrina spasi Aliju i Aditju!
Alija je hipnotisana. Prati Sabrinina naređenja na daljinu. Marija je ugleda kako bezizražajno hoda ka železničkoj pruzi. Ona nađe onesveštenog Aditju i poprska ga vodom. Pita ga šta mu se desilo. On odgovori da ne zna. Ona mu kaže da je videla Aliju i da se uputila ka pruzi. Aditja pojuri da je zaustavi.
Sabrina nastavi da daje uputstva Aliji, razmišljajući kako je niko sada ne može spasiti. Alija onako hipnotisana hoda po pruzi. Aditja trči za njom, zove je, ali uzalud. Ona mu se ne odaziva, ne reaguje. Sabrina naredi Aliji da legne na prugu. Aditja dotrči do nje, traži joj da se skloni. Međutim, Alija se ne pomera. Sabrina je zadovoljna što će ubiti dve muve jednim udarcem jer voz samo što ne naleti i pregazi Aditju i Aliju. Aditja sve vreme pokušava da pomeri Aliju i spase je, ali bezuspešno. U jednom trenutku mu se pocepa košulja. Sabrina sve to posmatra uživo. Uživa. U jednom trenutku napokon spazi onaj beleg na Aditjinim leđima i šokira se. Shvati da je njen dever onaj koga je sve vreme tražila i da će morati da spasi i njega i Aliju jer se on neće maknuti od nje, nastradaće oboje. Aditja se taman nagnuo nad Aliju kako bi je zaštitio od voza, kad Sabrina svojima moćima napravi zaštitni mehur oko njih dvoje. Voz preleti iznad njih. Alija napokon dođe k sebi i počne da plače od straha i šoka. Ovaj je snažno zagrli. Kaže joj da je dobro, a onda je upita šta se to desilo. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site