Vish – 18. epizoda – Šekar napadne Aditju i Aliju!

Indijske Serije

Vish – 18. epizoda – Šekar napadne Aditju i Aliju!

By  | 


Vish – 18. epizoda – Šekar napadne Aditju i Aliju!
Sabrina naredi svojim paucima da odnesu Aditjino telo u Bodi drvo, kako bi mogla Višelinu dušu prebaciti u njegovo telo. Ona potom ode kod Višele i kaže mu šta će se desiti. Napokon će moći da se sjedine i produže svoju lozu.
Alija se osvesti i ugleda pauke kako vuču Aditjino telo pa se zapita kuda ga odnose. Seti se da će pauci otići ako bude upalila određenu vrstu lišća pa ode da pronađe to lišće.
Sabrina očekuje pauke sa Aditjinim telom.
Alija upali lišće i pauci se razbeže. Ona pokuša da probudi Aditju.
Sabrina se šokira kada shvati da su pauci došli bez tela. Iznervira se što joj je Alija pokvarila plan i reši da sredi to.
Alija i dalje pokušava da probudi Aditju. Tu dođe Šekar. Pita je gde je bila. Ona ga zamoli da prvo unesu Aditju. On joj pomogne u tome. Međutim, prikazuju nam sećanje: Sabrina je zatražila od Šekara da se postara da Alija i Aditja ostanu u kući. Aditja napokon dođe svesti ali ga Šekar udari po glavi i ovaj se ponovo onesvesti. Alija je šokirana i pita ga da li je poludeo. Ovaj klimne glavom i kaže joj da je lud za njom. Pita je šta vidi u njegovim očima. Zgrabi je za ruku i povede sa sobom. Ona ga uplakano moli da je pusti. On joj zapreti rekavši da mu dođe da je ubije ali da je previše lepa i da ne može to da uradi. Vuče je sa sobom. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site