Vish – 20. epizoda – Alija spasi Aditji život!

Indijske Serije

Vish – 20. epizoda – Alija spasi Aditji život!

By  | 


Vish – 20. epizoda – Alija spasi Aditji život!
Rudra i drugi mudraci skupili su se kako bi svojima moćima pomogli Aliji. Rudra dobija moći od ostalih mudraca. On je sada spreman da se suprotstavi zlim silama. Višpuruš se šokira kada u sobu uđe Rudra. Ovaj ga poprska svetom vodicom i zarobi ga. Višpuruš mu se izvinjava, kaže da je on samo sluga. Ovaj mu naredi da vrati Alijinu dušu u njeno telo. Ovaj ga posluša i rasprši se u pepeo, odnosno nestane. Alija se od sveg srca zahvali Rudri što joj je spasio život. Rudra joj kaže da je to bila njegova dužnost i da će ona uskoro saznati koji je razlog i misija njenog života.
S druge strane, Viškanija i dalje zavodi Aditju. Međutim, on u prozoru ugleda Viškanijin odraz, odnosno njen stvaran izgled, pola devojka-pola pauk i dođe k sebi. Prepadne se i počne ispitivati Viškaniju ko je ona. Pobegne odatle. Ova pođe za njim.
Alija razgovara sa Rudrom o tome kako Aditja ima specifičan beleg/simbol na telu i kako se radi o istom simbolu koji stoji i u dnevniku njenog oca. Rudra joj kaže da je taj beleg čudan i jedinstven te da postoji drugi svet oko njih, a to je svet Viškanija. Viškanijama su potrebna ljudska tela kako bi živele. Osoba koja ima takav beleg predstavlja najpogodnije telo za Viškanijinog ljubavnog partnera – Višpuruša. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site