Vish – 21. epizoda – Sabrina dovodi saveznicu - Katrinu!

Indijske Serije

Vish – 21. epizoda – Sabrina dovodi saveznicu – Katrinu!

By  | 


Vish – 21. epizoda – Sabrina dovodi saveznicu – Katrinu!
Noć je. Sabrina probudi Mariju i naredi joj da pođe sa njom, rekavši joj da ima rešenje za zaštitni lančić i da joj je potrebna njena pomoć. Dovede je u kuhinju i naredi joj da umesi testo. Marija je u čudu. Sabrina izađe u hodnik i poruči od nekoga da joj donese neke čudne stvari. Kaže toj osobi da pazi da ne zabrlja kao prošli put i da požuri. Marija ju je čula pa se uplašeno pita da li ona to planira da naudi Aditji. Preko nje je Sabrina saznala ko mu je dao lančić i privezak. Mora ga zaštititi. Moli Boga da joj pomogne jer će Sabrina ubiti njenog sina ako bude saznala da pokušava da spasi Aditju.
Aditja ide hodnikom. Iza njega prođe neka senka. On oseti nečije prisustvo i okrene se, ali ne vidi nikoga.
Marija mesi testo. Ona i Sabrina začuju korake. Sabrina se trgne kad oseti da je neko stao iza nje. To je Šekar. Ona ga pita zašto dolazi kao lopov kad je policajac. On odgovori da ne želi da Alija i Aditja saznaju da je tu. Daje joj ono što mu je poručila preko telefona. Ona mu govori da mu onda oprašta za prošlu grešku i da treba da joj pomogne oko posebnih priprema koje planira za devera. Marija sluša sve to i brine. Razmišlja kako mora nekako da mu dojavi šta se sprema. Ona namerno poruši neke tegle sa stola kako bi napravila buku. Aditja, koji je prolazio tuda, čuje to. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site