Vish – 23. epizoda – Alija spasi Aditju!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Vish – 23. epizoda – Alija spasi Aditju!

By  | 


Vish – 23. epizoda – Alija spasi Aditju!
Katrina i Sabrina uspeju da prebace Aditju do misterioznog drveta.
Alija neumorno doziva i traži Aditju. Ona naiđe na Bodi drvo i seti se kako joj je Rudra rekao da je to drvo Viškanijin dom.
Sabrina probudi njenog Višelu i kaže mu da će početi proces prebacivanja njegove duše u Aditjino telo. Davaće mu (Aditji) otrov 13 dana. Međutim, ugleda vatru unaokolo i počne paničiti. Alija stoji ispred drveta sa upaljenom bakljom. Počne vikati, obraćajući se direktno Viškaniji. Viče kako joj je upalila dom i pita je šta će sad. Sabrina reši da završi ritual davanja otrova Aditji bar za prvi dan, ali ne uspe. Vatra se ubrzano širi oko nje. Ona shvati da se led ispod Višele topi i uspaniči se. Vrisne besna, pitajući se zašto gubi svaki put. Alija začuje njen vrisak. Pita se ko je ta Viškanija i da li je Aditja u drvetu. Ona se sad obrati drvetu, kaže mu da zna da ono i njegova Viškanija stoje iza svega. Zato će spaliti i njega i i nju. Neka joj vrati njenog Aditju. Sabrina je ugleda kroz otvor drveta, ma znala je da to ne može biti niko drugi neko ona! Zašto li ju je dovela kao doktorku tu?! Završiće sa njom! Shvati da ne može da spasi i Višelu i Aditju, te reši da spasi Višelu, pretpostavljajući da će Alija spasiti Aditju. Alija ima sreće jer joj je potrebna da spasi Aditju. Ona potom zahvali drvetu što je bilo njihov dom do sada i reši da prošitri vatru kako bi neometano mogla da izvede Višelu odatle. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno