Vish – 23. epizoda – Alija spasi Aditju!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijske Serije

Vish – 23. epizoda – Alija spasi Aditju!

By  | 


Alija se pita šta je to sa njom, priča sa jednim drvetom. Očajna je i i dalje doziva Adija. Sabrina uspe da odvede Višelu odatle. Sa drveta otpadne jedna grana, ono se malo otvori. Alija uspe da uđe u drvo. Aditja leži onesvešćen na zemlji. Ona ga nađe. Pokušava da ga osvesti. Radoznala Katrina sve to posmatra sa izvesne daljine i pita se hoće li Alija uspeti da spasi Aditju ili će i ona izgoreti. Da li će Sabrina uspeti da spasi svog voljenog?
Sabrina je dovukla Višelu na Kotari imanje, u njenu sobu. Njemu telo postaje ljubičasto. Ona ga uhvati za ruku. Očajno mu govori kako joj je obećao da neće posustati. Moli ga da se ne predaje.
Alija moli Boga za pomoć. Katrina ugleda beleg na Aditjinom vrati i šokira se. Ne sme dozvoliti da umre! Ona uđe u drvo i pomogne Aliji da izvuče Aditju odatle. Krišom mu izvuče otrov iz tela. Njih dve ga prenesu do imanja i smeste u krevet. Katrina kaže Aliji da bude sa Aditjom dok mu ona donese vodu. Alija plače, spusti glavu na njegove grudi. Zahvaljuje bogu što joj je uslišio molitvu. U jednom trenutku je pomislila da neće uspeti da ga spasi. Na trenutak je izgubila nadu. Moli ga da je ne ostavlja. Shvatila je koliko joj je bitan. Ne zna šta će ako mu se nešto desi, ostala bi sama. Aditja otvori oči. Alija obriše suze, malo joj je neprijatno što je vidi tako uplakanu.
Sabrina je uvela Višelu u svoju ledenu dvoranu i stavila ga na led, ali se njegovo stanje pogoršava uprkos tome. Ona shvati da će morati da donese posebnu biljku iz Višloka kako bi ga spasila. Moli ga da se drži dok se ona ne vrati. Tu je na sigurnom. Katrina je ugleda kako krišom napušta svoju sobu i zaintrigirana je. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno