Vish – 24. epizoda – Alija pronađe ledenu dvoranu i Višelu!

Indijske Serije

Vish – 24. epizoda – Alija pronađe ledenu dvoranu i Višelu!

By  | 


Vish – 24. epizoda – Alija pronađe ledenu dvoranu i Višelu!
Sabrina se pomoli svom božanstvu da joj čuva Višelu dok se ona ne vrati iz Višloka. Kaže kako Višela ne sme da odustane, brzo će se vratiti sa magičnim cvetom.
S druge strane, Katrina reši da odigra prvi potez pre Sabrine. Ona uđe u njenu sobu i pronađe ledenu dvoranu i Višelu u njoj. Pretvori se u mačku kako bi videla šta je to Sabrina isplanirala i vidi je kako odlazi u Višlok pomoću zdele sa vodom (voda joj omogućava da ode u Višlok). Ona namerno prospe tu zdelu sa vodom kako Sabrina ne bi mogla da se tako lako vrati nazad i da zakasni da spasi Višelu. Reši da ubije Višelu. No, za to joj je potrebno da tu dođe Aditja, ne želi da Sabrina posumnja u nju. Trebaće joj i pijun.
Alija primeti da se nešto miče ispod jorgana kojim je pokriven Aditja i prepadne se kad shvati da je to mačka (Katrina) koju je sahranila u bašti. Ona se trgne kad mačka skoči i povede je ka Bodi drvetu. Međutim, ispostavi se da je Alija sve to samo sanjala, tj. ona tako misli. Uznemirena je i pita se šta li taj san znači. Reši da nađe neki trag kod misterioznog drveta. Katrina se iz mačke preobrazi u devojku i kaže kako će Alija sad da uradi ono što ona hoće, posejala je zrno sumnje u njen um. Sama će doći. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site