Vish – 26. epizoda – Marija pomogne Sabrini!

Indijske Serije

Vish – 26. epizoda – Marija pomogne Sabrini!

By  | 


Vish – 26. epizoda – Marija pomogne Sabrini!
Aditja se obrati Sabrini: “Jako si lukava. Ti si ta Viškanija, zar ne?”
Sabrina se pravi naivna, pita zar ona da bude Viškanija. I Viškanija postoji na ostrvu? Ko im je to rekao? Aditja joj odvrati da prestane da se pretvara, Marija im je sve ispričala. Sabrina traži da pozovu Mariju i pitaju je ponovo. Počne je glasno dozivati. Tu se pojavi mudrac Rudra i kaže im da će bog sve srediti. Predlaže da se uradi posebna vrsta molitve i obreda. Tokom te molitve, Višpuruševo telo će početi da se trese i poplaveće, a i Viškanija će biti razotkrivena. Katrini je sve ovo jako zabavno. Rudra zatraži od slugu da zatvore sve prozore i vrata. Ako je Sabrina zaista Viškanija neće moći sprečiti sebe da se pokaže kao takva. Istina će biti razotkrivena. Katrina razmišlja kako će razotkriti Sabrinu. Sabrina je napeta i razmišlja isto.
Svi su spremni za početak molitve i obreda. Aditja pilji u Sabrinu. Alija i dalje u sebi odbija da poveruje da bi Sabrina mogla biti Viškanija. Sabrini ne prijaju mantre koje čita Rudra, poneki pauk izađe ispod nje. Ona ih prikrije, ali počne blago da se klati. Razmišlja kako neće moći da se obuzda. Rudra zasvira lautu. Sabrini je sve gore, ali se na silu smeši dok gedaju u nju. Katrina jedva čeka da vidi šta će biti. Sabrina se ljulja u ritmu melodije. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site