Vish – 3. epizoda – Sabrina je u potrazi za osobom sa posebnim belegom!

Indijske Serije

Vish – 3. epizoda – Sabrina je u potrazi za osobom sa posebnim belegom!

By  | 


Mohit je uplašen, on uoči zmiju koja mu se obmotala oko nogu. Počne da paniči i trese se. Alija se pita šta mu je, što se toliko uplašio. Isprati njegov pogled, ali je zmija do tada već nestala. Ona ga pita ko ga to plaši toliko. On prošapuće nešto u njeno uho. Alija začuđeno izgovori Sabrinino ime.
Sabrina pita Aditju šta radi u njenom kabinetu. Krišom ukloni fotografije. Bandari ode. Aditja je pita kad je dobila ovlašćenje (da koristi bogatstvo) od advokata. Da li joj ga je brat dao pre ili posle šloga? Zna da ne može da mu odgovori. Zatraži joj 25 miliona. Sabrina mu bez reči napiše ček. Alija baš tada upadne tu bez kucanja. Aditja joj mahne. Pripit je. Kaže joj da se nada da ima dokaz za ono što je došla da ispriča, a takođe bi trebalo prvo da kuca. Tera je da izađe i prvo pokuca pa uđe. Grubo joj se obraća. Sabrina mu govori da pusti sad to, nova je, naučiće. Preda mu blanko ček i kaže mu da sam upiše sumu koju želi. Aditja odgovori da naravno da hoće, ipak je to njegov novac. Potom pođe i kaže Aliji da ide da radi svoju dužnost, neka brine o njegovom bratu. Ode odatle. Aliji je bilo teško da izignoriše sve to, ali je nekako oćutala i uspela. Sabrina se pravi fina, izvinjava joj se zbog Aditje. Alija veli da jeste trebala kucati pre ulaska, ali da je Aditja bio baš neprijatan. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site