Vish – 3. epizoda – Sabrina je u potrazi za osobom sa posebnim belegom!

Indijske Serije

Vish – 3. epizoda – Sabrina je u potrazi za osobom sa posebnim belegom!

By  | 


Došla je da joj kaže da je Mohit pokušao i uspeo da napokon kaže nešto. Rekao je “vish” (otrov). Sabrini oči na trenutak pobele, okrenuta je Aliji leđima. Ona pita Aliju da li je rekao još nešto. Alija negira. Sabrini lakne pa složi priču kako je i njoj to Mohit puno puta rekao, ali da to nije reč “vish” nego “wish” (želja), te da on ima neku žeju koju ona nikako da otkije i jako je tužna zbog toga. Alija je počne ubeđivati da je Mohit mislio na otrov, ali se Sabrina naljuti i na kraju odglumi da je zabrinuta i da više nema nade da će se Mohit oporaviti jer ga je već vodila kod najboljih doktora. Tako da ne želi da joj ona, Alija, daje lažnu nadu. Odjuri odatle, tobož u suzama.
Kasnije, Sabrina razmišlja kako će spasiti svog Višelu kada pronađe tog tipa sa posebnim belegom. Već je ubila 11 muškaraca jer je na svaka 13 dana morala da mu da novo srce. Kada Višela uđe u telo sa posebnim belegom onda će oni moći da prošire svoju lozu. Moraće da da još jednu dozu otrova Mohitu kako bi kupila još malo vremena i pronašla to telo.
Ona ode kod Mohita: “Iznenađenjee! Ljuta sam jer me nisi slušao. Rekla sam ti da se ne boriš sa smrću, već da je se plašiš!”
Prikazuju nam kako je Mohit video kako je Sabrina ubila nekoga i istrgla mu srce. Pokušao je da pobegne, ali mu je Sabrina preprečila put. On joj je uplašeno rekao da nikome neće ništa reći. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site