Vish – 3. epizoda – Sabrina je u potrazi za osobom sa posebnim belegom!

Indijske Serije

Vish – 3. epizoda – Sabrina je u potrazi za osobom sa posebnim belegom!

By  | 


Alija otrese njegovu ruku i kaže mu da nema ona vremena za te njegove jeftine igrice. On je besno privuče i kaže kako ju je upozorio da ga ne ljuti. Neka im se pridruži. Ona mu ljutito ponovi da nema vremena. On je podseti da je on platio njeno vreme. Neka radi šta joj se kaže. Alija odbrusi da ni slučajno ne pomisli da je on nju kupio svojim novcem. Tu je došla kao doktor, a ne da njega razonodi. Neka nauči da poštuje svoju porodicu. Oni će možda tolerisati njegove izlete, ali ona neće. Potom žurno ode odatle. On gleda za njom. Jedna od prijateljica mu kaže kako sve devojke balave za njim, ali ta doktorka neće ni da ga pogleda. Aditja izjavi da ne postoji devojka koja bi njega odbila. Nateraće je da mu kaže “da”.
Alija preda Mohitovu krv vozaču i naredi mu da je odnese što pre u bolnicu, na analizu. Tako će otkriti istinu.
U sledećoj: Višera načini poseban znak na nebu. Kaže kako je on došao tako daleko, ali i Sabrina mora napraviti par koraka ka njemu. Sabrina ugleda znak.
Aditja vozi kao ludak kako bi isprepadao Aliju. Kola se pokvare. Alija ga pita šta će sada. Ovaj izjavi da ga ne zanimaju beskorisne stvari poput nje. Zapali auto.
Sabrina dođe na zabavu, u potrazi je za osobom sa misterioznim belegom.

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site