Vish – 32. epizoda – Najavljeno je Katrinino i Aditjino venčanje!

Indijske Serije

Vish – 32. epizoda – Najavljeno je Katrinino i Aditjino venčanje!

By  | 


Vish – 32. epizoda – Najavljeno je Katrinino i Aditjino venčanje!
Sabrina je u svojoj sobi, razmišlja kako Katrina mora da plati što kuje zaveru protiv nje. Dolazi Marija i informiše je da je uradila onako kako joj je rečeno. Iz hola se začuje klicanje boginji, što Sabrini smeta. Ona nervozno naredi Mariji da ode i da zatvori sva vrata i prozore jer će čitanje mantri da je ubije.
Dole, svi bacaju latice cveća na idol i kliču. Aditja stoji iza Alije. On namerno baci na nju latice cveća. Alija se okrene i pogleda ga, sve joj je jasno. Smeje se. Aditja pomisli kako je sada dobra prilika da sa Mohitom porazgovara o svom braku sa Alijom. Ode do njega, ali pre nego što uspe bilo šta da mu pomene, tu dođe i Katrina i najavi početak rituala. Kobajagi se naglas zapita zašto Sabrina nije tu i zatraži od Mohita da je pozove. Ovaj se složi i zamoli Aditju da ode po Sabrinu. Aditja posluša. Ode kod Sabrine i kaže joj da je dole svi čekaju. Sabrina se pravi da je boli glava i da ne može doći, te doda da slobodno počnu bez nje. Aditja joj kaže kako zbog takvih njenih dela on sumnja u nju. Nikad ne prisustvuje nijednoj puđi koju održe kod kuće. Sabrina veli da je ponekad baš bezosećajan i da uprkos svemu i dalje priča jednu istu priču. U redu, poćiće sa njim kako bi mu dokazala da greši. Oni siđu u hol. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site