Vish – 38. epizoda – Sabrina slaže Aliju da je Katrina Viškanija!

Indijske Serije

Vish – 38. epizoda – Sabrina slaže Aliju da je Katrina Viškanija!

By  | 


Vish – 38. epizoda – Sabrina slaže Aliju da je Katrina Viškanija!
Alija dođe do Sabrine. Kaže joj da želi da razgovara sa njom, ali ova ode nakon što joj kaže da žuri. Alija se iznenadi kad shvati da u Sabrininoj sobi nema nikoga iako je maločas videla nekoga (Makrinu) kako ulazi unutra zajedno sa Sabrinom. Pita se da nije halucinirala.
Katrina govori Mohitu da jedva čeka da vidi Sabrinino lice kad shvati da i uprkos tome što je našla svoje oči ne može ništa da uradi. Sabrina dođe tu pa pokuša da je otruje svojim jezikom, ali ne uspeva. Katrina joj se ruga kako je zaboravila da će sada morati da prođe 12 sati kako bi joj se moći u potpunosti vratile. Ona naredi Mohitu da slaže da je sveštenik rekao da se venčanje mora izvesti za 2 sata jer je tada povoljno vreme. Dok Sabrina povrati svoje moći, Aditja će već postati njen muž. Postaće besmrtna! A ona neka spreči to venčanje ako može! Sabrina je samo gleda.
Kanije, Sabrina je slagala Aliju da je Katrina Viškanija. Alija ne može da veruje i pita je zašto im pre nije rekla. Sabrina veli da joj niko ne bi verovao. Čak je i ona šokirana, zar ne. Alija je pita da li je sigurna. Sabrina joj nabraja sve čudne okolnosti u vezi Mohita i Aditjinog i Katrininog zbrzanog venčanja. Pravi se nevešta pa kaže kako joj samo nije jasno šta Katrini treba od Aditje. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site