Vish – 39. epizoda – Sabrina ubije Rudru i Katrinu!

Indijske Serije

Vish – 39. epizoda – Sabrina ubije Rudru i Katrinu!

By  | 


Vish – 39. epizoda – Sabrina ubije Rudru i Katrinu!
Prevod: Sebastijan. Hvala! 🙂

Sveštenik naloži mladi i mladoženji da sada stave jedno drugom “tilak”. Katrinine oči se u šoku rašire, čim skloni “sehru” sa Aditjinog lica. Sabrina pokušava da sakrije svoj smeh i zadovoljstvo. Aditja nosi cvikere u kojima Katrina može da vidi svoj pravi oblik – odraz mačke. Odjednom se pretvori u mačku što zgrane sve prisutne! Aditja dođe sebi i ustukne u šoku. Mohit se zabrine za Katrinu. Aliji je laknulo što je Aditja video istinu svojim očima. Aditja se priseti da mu je Alija rekla da je Katrina zapravo Viškanija, nije joj verovao. Sabrina podigne Katrinu, tj. mačku u naručje. Misli se kako je to slabost svih životinja iz Višloka. Ogledalo je u stanju da iznese sve na videlo. Zna da ona (Katrina) želi da kaže svima da je zapravo Viškanija ona (Sabrina), ali nažalost, ljudi ne govore životinjskim jezikom.
Sledeća scena: Katrina je zarobljena u nekoj staklenoj kutiji, iz koje ne dopire zvuk. Ona iznutra viče da je Sabrina Viškanija, ali Sabrina ne briga pošto je svesna da ne dopire zvuk, tj. da niko ne čuje šta Katrina priča.Mudrac Rudra dođe, Alija mu kaže da je Katrina ona Viškanija. Videli su je u pravom obliku. Aditja ga zamoli da povede Katrinu sa sobom, kako bi svi u kući i okolini bili bezbedni. Mudrac ih uverava da će povesti Katrinu sa sobom.
Katrinu odvode sa sve kutijom, ona pokazuje prema Roniju i govori da će on uskoro umreti, Sabrina će njegovo srce premestiti kod Višele, neka motri na njega, pa će moći da dokuči istinu. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site