Vish – 44. i 45. epizoda - Mohit je ipak živ!

Indijske Serije

Vish – 44. i 45. epizoda – Mohit je ipak živ!

By  | 

Vish – 44. i 45. epizoda - Mohit je ipak živ!
Vish – 44. i 45. epizoda – Mohit je ipak živ!
Prevod: Jeca. Hvala! 🙂
44. epizoda

Sabrina govori Aliji da je njena ljubav izgubila pred njenim (Sabrininim) napadom, Aditja je sad samo njen. Aditja zaključa Aliju u sobu u kojoj su zmije. Sabrina planira da se sutradan uda za Aditju. Marija uspe da prizove vrane koje spase Aliju od zmije. Marija ispriča Aliji da je Sabrina ucenjuje sinom, ali spremna je da žrtvuje svog sina, samo neka ona spasi svet. Tvrdi da je to moguće jer Aditja gubi kontrolu na pomen Alije i njihove ljubavi. Marija joj da knjigu u kojoj su sve informacije o Viškanijama. Alija obeća da će uraditi sve da spasi svog Aditju od Sabrine. Na trenutak se Aditja vrati u normalu, ali mu Sabrina opet da otrov. Prikazuju da Sabrina nije ubila Mohita, već ga je samo onesvestila i drži ga u svom ormanu. Rudra Ma (žena koja je spasila Aliju) je šokirana videvši da nema Alije. Zatvori oči i vidi da je u Kotariju. Kaže da je ona uz nju, jer je ovo borba da se spasu sva ljudska bića.
45. epizoda
Alija uspe da uđe u kuću prerušena u devojku koja crta mehendi. Mohit uspe da izađe iz ormana i pokuša da pobegne, ali se onesvesti. Rudra Ma se pridruži Aliji. Njih dve zajedno sa Marijom pronađu „rudraksh“ sa kojim će zaštititi Aditju. Sabrina besni na Mariju jer pomaže Aliji i angažuje čoveka da je prati.
42. i 43. EPIZODA su OVDE
46. i 47. EPIZODA su OVDE

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site