Vish – 72. epizoda - Aditja i Alija razotkriju Sabrinu!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Vish – 72. epizoda – Aditja i Alija razotkriju Sabrinu!

By  | 


Vish – 72. epizoda – Aditja i Alija razotkriju Sabrinu!
Aditja se šokira kad se mačka, nakon što popije ostatke “kada-e” (koju je popila i Alija), onesvesti. On kaže to Aliji. Njih dvoje planiraju da otkriju da li je Šabana sama Sabrina ili ju je Sabrina poslala da im naudi.
Kasnije, Aditja i Alija su razradili plan. Kad Sabrina u svojoj sobi uključi klima uređaj, iz njega počne da izvire dim. Sabrina biva primorana da skine burku. Alija i Aditja se šokiraju kad je vide. Aditja je zaključa u sobi. On naredi obezbeđenju da je uhvate, ali ih Sabrina sve otruje. Tu dođu Alija i Aditja. Sabrina im kaže da je uspela da pređe liniju sindura i da im otruje dete. To dete je sada dete otrova i ono će je učiniti moćnom, a i nastaviće njenu lozu.
Aditja teši uplakanu i zabrinutu Aliju. Kaže joj da će se oni boriti sa njom i da ide da nađe Rudru Ma. Sabrina dođe kod Alije da joj se ruga. Alija joj odbrusi da je ona možda otrovala njenu bebu, ali je ta beba ipak njena i ona će je navesti na put dobra. Sabrina je čika. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno