Vish – 73. epizoda - Aditja oslobodi Višeru!

Indijske Serije

Vish – 73. epizoda – Aditja oslobodi Višeru!

By  | 


Vish – 73. epizoda – Aditja oslobodi Višeru!
Alija oseća bolove dok radi puđu. Sabrina joj i dalje viče da prestane jer beba može da umre. Sveštenik kaže da oni izbacuju zlo iz njenog tela.
Aditja uđe u Jakšininu jazbinu. Tamo se nalazi Višera, vezan i sav krvav. Prikazuju nam flešbek: devojka kod koje je završio Višera pozvala je Sabrinu da joj javi da je on kod nje. Ova joj je naredila da ga drži u zarobljeništvu. Jakšini se pojavi iza Aditje, te mu kaže da je Višera mrtav. Pođe ka njemu da ga napadne. Aditja popali svetla i ova pobegne.
Prilikom čitanja mantri kraj Sabrinine odeće se zapali. Ona ugasi vatru. Biva primorana da ode odatle jer je zbog mantri počela da puca flašica u kojoj se nalazi Rudra Ma.
Aditja je svestan da Jakšini može da napadne od bilo kuda. Svetlo treperi. On uključi lampu na svom mob.telefonu. Jakšini ga napadne i njemu ispadne telefon.
Flašica se razbije i Rudra Ma ispadne iz nje, ali je Sabrina opet zarobi u drugu flašicu. Potom je sakrije u ormar. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site