Vish – 74. epizoda - Sabrina ubije Višeru!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Vish – 74. epizoda – Sabrina ubije Višeru!

By  | 


Vish – 74. epizoda – Sabrina ubije Višeru!
Višera napadne Sabrinu, ali ova prizove jednog od svojih demona koji blokira svaki napad na nju. On ipak uspe da je povredi svojim štapom. Aditja baci stolicu na demona pa ovaj napadne njega. Alija baci sindur na demona kako bi oslobodila Aditju. Višera se bori sa demonom, uspeva da ga ubije. Sabrina pošalje zmije na njega i jedna uspe da ga ujede. On razbije svoj štap i iz njega izađe zeleni vrtlog koji izbaci Sabrinu iz kuće. Ona sad ne može da se vrati unutra jer linija sindura i dalje stoji ispred ulaza. Višera kaže Aditji da mora naći drugi način da ubije Sabrinu i da upamti da samo Viškanija može da ubije drugu Viškaniju. Potom umre. Aditja kaže Aliji da je Rudra Ma nestala nakon napada na njeno skrovište.
Sabrina pošalje svoju pomoćnicu Rađni (žena-pčela) da joj donese flašicu sa Rudrom Ma. Ova pođe da je posluša, ali je nahvataju Alija i Aditja. Počnu da je ispituju ko je ona. Sabrina je besna i reši da probudi Mohita. Pretvorila ga je u zombija i njenu marionetu. Naredi mu da joj donese flašicu sa Rudra Ma. Mohit uđe u dnevnu sobu. Alija i Aditja se zaprepaste kad ga vide. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno