Vish – 80. epizoda – Alija žrtvuje život za svoju ćerku! KRAJ SERIJE

Indijske Serije

Vish – 80. epizoda – Alija žrtvuje život za svoju ćerku! KRAJ SERIJE

By  | 


Aditja kaže Miri da bude pažljiva u igri. Potom veli Rudri da mu Alija puno nedostaje i da su oni sada srećni samo zbog Alije i žrtve koju je podnela. Srećom, Sabrina ih više neće uznemiravati. Međutim, prikazuju nam kako Sabrina stopira po mrklom mraku. Neki tip joj staje kolima. Ona mu se smeši. Rudra kaže Aditji da je i on puno toga učinio, postao je Višpuruš da bi zaštitio svoju ćerku. Sabrina će dva puta da razmisli pre nego što napadne jednog Višpuruša. Aditja brine jer Mira ima “vish” beleg. Kaže kako je dobro teško pronaći, a zlo uvek nađe svoj put.
Sabrina izvadi srce tipu koji joj je stao. Kaže da se vratila da uzme ono što je njeno. Na Kotari imanju trebaju biti obazrivi. Trebalo joj je 7 godina da se oporavi, ali sada se vraća još otrovnija.
Aditja kaže Rudri da se plaši jer je on postao zao dok je imao onaj beleg. Rudra odgovara da su ponekad bespomoćni u nekim stvarima i da samo mogu da se mole da je Sabrina napustila svet ljudi.
Sabrina nam otkriva da je Mohit i dalje živ i da ga ona održava u životu sve te godine. Daje mu ono srce koje je iščupala. On je njena ulaznica na Kotari imanje.
Mira pokušava da uhvati leptira ali ne uspeva. Ona ga, kad niko ne vidi, ubije svojim moćima. Uzme ga u ruku pa prokomentariše kako joj je žao, ali on ju je naterao da ga ubije. Navikla je da kažnjava one koji je ne slušaju. Aditja i Rudra krenu odatle i pozovu i nju da pođe sa njima. Ona sakrije mrtvog leptira iza leđa i sva fina im odgovori da dolazi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site