Vish: A Poisonous Story (Otrov) - uvod u seriju

Indijske Serije

Vish: A Poisonous Story (Otrov) – uvod u seriju

By  | 


Vish: A Poisonous Story (Otrov) – uvod u seriju
Vish: A Poisonous Story (Otrov) jeste indijska natprirodna, romantična drama. Počela je sa prikazivanjem 10. juna 2019. na Kolors kanalu. Mesto radnje je misteriozno ostrvo Bairav i luksuzno imanje Kotari.
Sabrina, odnosno Višaili, je Viškanija (natprirodno biće čijim venama teče otrov). Ona i njen dragi, Višela, su jedinstven par – poslednji od svoje sorte. Njih dvoje, nakon određenog broja godina, staro ljudsko telo zamene za novo. Međutim, Višelino telo je ovaj put ranjeno i on je u opasnosti, mogao bi da umre. Sabrina pokušava da ga održi u životu ubijajući nedužne i uzimajući im srca koja potom odnosi Višeli. Međutim, to je samo privremeno, jer je njen glavni cilj da pronađe osobu sa čudnim belegom – telo te osobe je idealno za njenog Višelu. Sabrina je udata za bogatog Mohita, koga je učinila bogaljem i nemom osobom. Za svet otmena, nežna i brižna žena, a zapravo okrutna, spremna na sve kako bi postigla svoj cilj. No, ni ona nije bezbedna. Za njom, ali i za njenim dragim, traga Višera, lovac na Viškanije. On želi njene moći i progoni je. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site