Volim samo tebe 104. ep.!Ranvir stavi prsten Ishaani pred svima!

Indijske Serije

Volim samo tebe 104. ep.!Ranvir stavi prsten Ishaani pred svima!

By  | 

Volim samo tebe 104. ep.!Ranvir stavi prsten Ishaani pred svima!
Prevod:Anabela!Hvala!:)

Ishaani pita Falguni gde je nabavila novac. Falguni ne želi ni da spominje Nitana, kaže joj da ništa nije prodala, a ni tražila ničiju pomoć. Ishaani je pita za razlog. Falguni ne želi da joj otkrije, savetuje je da ode kod Ranvira, ne valjda da bude sam na zabavi. Ona bi trebalo da bude uz njega.

Ritika se obrati Ranviru, zna da je nervozan, čim ništa ne govori. Ranvir se njoj izvini, oženio je Ishaani umesto nje. Ritika veli da je on oženio osobu koju je voleo, oni su i dalje prijatelji. Donela im je poklon, ali želi da ga on lično uruči Ishaani. To je prsten. Doda da joj je prodavac rekao da je to ljubavni prsten, uzela ga je za njih. Ako ga jedan od supružnika stavi na ruku, biće sa drugim supružnikom do kraja života. Ranvir je pogođen, primeti suze u njenim očima.
Posmatra prsten. Ritika mu kaže da želi da ga stavi Ishaani pred svima. Ishaani dođe. Ritika joj kaže da joj Ranvir nešto želi dati, izvede ih na scenu i obrati se prisutnima. Objavi da Ranvir želi pokloniti prsten Ishaani. Ranvir priđe Ishaani sa prstenom. Ona mu ispruži ruku, gledaju se. Ritika zamoli da plešu. Ranvir kaže Ishaani da mora plesati sa njim, radi ostalih. Oni počnu plesati, Falguni je jako drago, a Ambi se ovo baš i ne dopada.
U sledećoj: Chirag priđe Ishaani. Ona ga upozori da je ne dodiruje. On joj kaže da je voli, ona njega ošamari.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site