Volim samo tebe 121. ep.,Išani počne da sumnja u Ranvira!

Indijske Serije

Volim samo tebe 121. ep.,Išani počne da sumnja u Ranvira!

By  | 

Volim samo tebe 121. ep.,Išani počne da sumnja u Ranvira!
Prevod:Anabela.Hvala!:)( 15. decembar 2014.)
Čirag ispred bolnie ispriča Išani da je Ranvir odgovoran za smrt njenog oca, prvo se njega rešio, jer je znao da je neće dobiti, dok mu je odan. Onda je smestio Diši i učinio da izgube slučaj. Njegove reči u potpunosti zbune Išani. Ranvir ne primećuje da se u Išani pojavio tračak sumnje da je ubica uistinu on.

Njih dvoje se ubrzo vrate kući, ukućani su iznenađeni. Parul zaključi da su se vratili jer je uskoro praznik, veli da će tim povodom Ranvir morati da joj pokloni nešto što ona bude tražila. Išani je zbunjena, pita se da li da stvara uspomene sa Ranvirom koji može biti ubica njenog oca, pravo je vreme da sazna istinu. Zatraži Ranviru zgradu u kojoj je bila kancelarija njenog oca. Kada on ne da pristanak da joj tak poklon i da, ona kaže da ga neće terati, žao joj je što mu je to tražila. Išani je u velikoj nedoumici, razgovara i sa Falguni i započne temu razloga smrti njenog oca. Falguni je uverava da je u pitanju bio srčani udar, samo joj je teško da prihvati jer ga je puno volela. Išani će imati mira tek kada sazna ko je pravi ubica, um joj kaže da je to Ranvir, ali srce ne želi da se pomiri sa tim.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!