Volim samo tebe 122. ep.!Čirag potplati čuvara da slaže u vezi Ranvira!

Indijske Serije

Volim samo tebe 122. ep.!Čirag potplati čuvara da slaže u vezi Ranvira!

By  | 

Volim samo tebe 122. ep.!Čirag potplati čuvara da slaže u vezi Ranvira!
Prevod:Anabela.Hvala! :)( 16. decembar. 2017.)
Išani traži papire za Čiragovu imovinu. Ona čuje kako Ranvir govori Ambi da on ništa ne krije od Išani, ima puno poverenja u nju. Kasnije, Ranvir saopšti svima da će se održati velika puđa u zgradi koju je Išani tražila, nakon čega će je i dobiti. Išani lakne, sada je ubeđena da je Ranvir nedužan, a da je Čirag lažov. Diša o svemu obavesti Čiraga, koji ima novi plan. Čuvara te zgrade potplati da slaže pred Išani da je Ranvir došao u zgradu na dan smrti Išaninog oca.

Kada porodice, Išani i Ranvir stignu u zgradu i počnu sa puđom, Diša svo vreme o svemu obaveštava Čiraga i pokušava da izvede Išani napolje. Ranvir papire za zgradu daje Išani, a kada kasnije, za potrebe puđe, Išani pročita sadržaj u papirima, shvata da je Ranvir zgradu prepisao na Falgunino ime. Njeno poštovanje prema njemu još više poraste. Čirag se nervira i nazove Dišu beskorisnom.

Kada Ranvir I Išani sednu u kola, čuvar izađe pred njih i slaže da se obradovao da je on (Ranvir), ponovo došao, bio je tu i one noći kada je bio Diwali, sa Haršadom, proslaviki su zajedno, razmenili su poklone. Ranvir ga uverava da je digurno nesporazum u pitanju, nije bio tu one noći. Nakon ovoga, Išani je još više zbunjena, pita se zašto bi doktor i čuvar lagali. Čirag je zove.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!