Volim samo tebe 127. ep.,Čirag pokuša da siluje Išani!

Indijske Serije

Volim samo tebe 127. ep.,Čirag pokuša da siluje Išani!

By  | 

Volim samo tebe 127. ep.,Čirag pokuša da siluje Išani!( 23. decembar 2014.)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Išani se još jednom suoči sa Čiragovim pravim licem. On njoj kaže celu istinu, kako Ranvir nije ubica njenog oca, da on jeste bio te noći sa Haršadom, ali da je otišao puno pre njene smrti. Prizna i sva svoja zlodela, kako ju je Ranvir uvek voleo, a on (Čirag) je to maksimalno iskoristio.
Išani ovo mnogo potrese. Riši ih slika u trenucima kada su prisni. Čirag pokuša da je siluje, ali Išani ga povredi, suprotstavi mu se i pobegne. Ranvir, koji i dalje veruje Išani, izlazi iz zatvora uz kauciju. Međutim, brat povređene devojke želi da mu se osveti, misleći da je on krivac. Išani se kaje što je sumnjala u Ranvira, povređena je i konačno shvata koliko je on voli. Ranvir zabrani Ambi da incident sa devojkom nekome kaže. Zabrinut je za Išani.
Najava: Ranvir je upucan u srce za vreme “Karwa Chot”. On gleda u Išani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site