Volim samo tebe 150. ep.,Amba pokloni Išani crni sari!

Indijske Serije

Volim samo tebe 150. ep.,Amba pokloni Išani crni sari!

By  | 

Volim samo tebe 150. ep.,Amba pokloni Išani crni sari!( 23.01.2015.)
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Tanjir sa uljem ispadne iz Išaninih ruku. Ona i Ranvir se jedva izvuku iz ulja, a tom prilikom budu veoma prisni jedno drugom.

Amba pokloni Išani crni sari, time želeći da je podseti koliko je loš znak u Ranvirovom životu. Međutim, Išani preokrene situaciju svojim pozitivnim stavom, zahvali joj se.
Šarman pokazuje Ritiki minđušu, a ona mu se pre toga izvini što ju je izgubila.

U borbi zmajeva u vazduhu, Ranvir i Ritika se takmiče. Kada Ranvirov zmaj preseče Ritikin, Išani se raduje, spasila im je zmaj. Ranvir joj kaže da sada postoji samo njegovo i njeno, ništa zajedničko više nemaju.
On krene odatle. Šarman i Ritika potrče prema Išani, njena ruka krvari. Ranvir se okrene da vidi i zabrinut je, što Amba primeti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!