Volim samo tebe 151. ep.,Čirag se pojavljuje u Ranvirovoj kući i napravi scenu!

Indijske Serije

Volim samo tebe 151. ep.,Čirag se pojavljuje u Ranvirovoj kući i napravi scenu!

By  | 

Volim samo tebe 151. ep.,Čirag se pojavljuje u Ranvirovoj kući i napravi scenu!( 24.01.2015.)
Prevod:Anabela.Hvala!
Išani je povredila ruku držajući žicu/kanap. I dok se Šarman, Ritika, Pratik i ostali skupe oko nje kako bi joj pomogli, Amba primeti na Ranvirovom licu da mu je žao Išani.
Išani, koja zna da je u ljubavi i ratu sve dozvoljeno, reši da se još jednom uveri koliko je Ranviru stalo do nje.

Parul servira hranu za nju. Ona se kasnije, namerno, pred Ranvirom “namuči” da pojede hranu. On joj pomaže i lično je nahrani.

Čirag se pojavljuje u Ranvirovoj kući, napravi scenu i javno izjavi ljubav Išani, što nju razljuti. Iako ga ona tera, on ne prestaje da laže, nazove je svojom devojkom i ističe da više ne moraju da se kriju.
Iako Išani uverava Ranvira da ovaj namerno laže, Amba kaže da će sve odlučiti advokat, doneće odluku o razvodu zbog te vanbračne veze.

KLIKNI DA POSTAVIS KOMENTAR

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!