Volim samo tebe (24. ep.) 25.07.2014. – Išani ošamari i vređa Čiraga, Pranav ga brani!

Indijske Serije

Volim samo tebe (24. ep.) 25.07.2014. – Išani ošamari i vređa Čiraga, Pranav ga brani!

By  | 

Volim samo tebe (24. ep.) 25.07.2014. – Išani ošamari i vređa Čiraga, Pranav ga brani!
Prevod: Maya.
😀
Lokacija: Išanina kuća.
Gauri je dirnuta što je Romil pokazao da je uz nju. On izbaci (verbalno) Pranava napolje. Nakon što on ode, Romil se okrene ka Gauri i spusti ruku na njeno rame. Išani želi da im dâ malo privatnosti. Ona odlazi odatle i zatvara vrata za sobom. Napolju, ode do Ranvira, te iskaže svoju strašnu želju da ode sada kod Čiraga. Ne sluša ništa što joj Ranvir objašnjava. U automobilu, ona zove Čiraga da mu kaže da odmah stiže da priča sa njim. Ranvir je napet gledajući kako Rani uleće u Čiragovu kuću nakon što stignu.

Lokacija: Čiragova kuća.
Čirag ugleda Išani u svojoj kući, kasno uveče je i pita je šta je u pitanju. Doda da je mogao on da dođe kod nje, ako je htela da pričaju. Pre no što on uspe da završi, ona ga snažno ošamari posred face, što ga iznenadi.
Ona mu prigovara da zna sve, govori: ,,Ti si želeo da uništiš Gaurin život tako što si razgovarao sa Pranavom! Povređen je tvoj muški ego, činjenicom da sam te odbila! I zato si krenuo da igraš mnogo prljavih igri, ubacio si Pranava i hteo da uništiš venčanje moje sestre, planirao si da joj upropastiš život i rastužiš je!”
Ranvir dolazi i čuje da je Čirag pričao sa Pranavom. Ona počinje da ga vređa da je bezosećajan, egoista, sebičan. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site