Volim samo tebe - 438. ep. - Ranvir počinje da sumnja u Nirbhaya

Indijske Serije

Volim samo tebe – 438. ep. – Ranvir počinje da sumnja u Nirbhaya!

By  | 

Njih dvoje su prisni, nakon čega se Išani ispravi i obrati mu se sa “RV”. Odjednom, svetla se vrate, Nirbhay nailazi na isto mesto. Ranvir se okrene oko sebe i primeti da je Išani nestala od njega, onda kaže Nirbhayu da je došao da popravi sklopku. Nirbhay veli da je već popravljena, sada mora doći da večera. Ranvir se brine zašto mu se Išani obratila sa RV. Sutradan, Ranvir u bolnici ugleda Nirbhaya. On pita doktora o Nirbhayu, doktor mu saopšti da je on vlasnik, ovo je NSA (Nirbhay Singh Alawat) centar. Ranvir se pita da li je to slučajnost, on dođe u Nirbhayevu kancelariju sa doktorom. Veli da nije znao da bolnica pripada njemu. Nirbhay veli da je investirao nešto novca u holnicu, pozdravi se i ode. Ranvir ugleda fotografiju Nirbhaya i Puđe. Doktor mu kaže da je to Nirbhayeva žena, on je voli kao niko nikoga do sada. Ranvir pomisli da Nirbhay već ima ženi, uprkos tome se Išani udala za njega, a on (Ranvir) je zbrinut u njegovoj bolnici, da li je to zaista slučajnost? Onamo, Išani se brine zašto je Vikram rekao da je Puđa ubijena. Da li ju je neko iz te kuće ubio? Ako da, ko je ta osoba? Njoj padne na pamet da pretraži čitavu kuću, počev od Nirbhayeve sobe.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site