Volim samo tebe 440. ep.,Išani prizna istinu Ranviru, on stane u njenu odbranu!

Indijske Serije

Volim samo tebe 440. ep.,Išani prizna istinu Ranviru, on stane u njenu odbranu!

By  | 

Volim samo tebe 440. ep.,Išani prizna istinu Ranviru, on stane u njenu odbranu!( 18. januar 2016.)
Prevod:Anabela.Hvala!:)
Išani skloni Ranvirovu ruku sa svog lica, kaže da ne zna zašto je Nirbhay sve to izrekao, ali ona misli da je sve u redu među njima. Ranvir kaže da on samo želi da zna istinu, izvadi pištolj i prisloni ga na čelo, upucaće se odmah. Da je srećna tu, ne bi imala suze u očima i ožiljke na stopalima. Neka mu kaže istinu, inače će se upucati. Išani ga zaustavlja, neka spusti pištolj. Reći će mu istinu. On spusti pištolj i kaže joj da kaže istinu. Ona mu uzme pištolj iz ruke i baci ga kroz prozor.

Ona viče pitajući ga da li je lud, napustila ga je kako bi živeo. Kako bi moglo da mu se povrati lice, umirao je iznutra zbog toga. Ona u suzama sedne na krevet, još uvek se seća njegovog lica i koliko je bio depresivan. Mogla je da ga vidi, napustila je kuću i njegov život jer je želela da se isceli. Nirbhay je imao injekcije, ali je želeo da se ona (Išani) udalji od njega (Ranvira). Žrtvovala je svoj život za njegovu sreću.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site