Volim samo tebe - Ranvir priznaje pred svima da voli Ishaani

Indijske Serije

Volim samo tebe (54. ep.) 05.09.2014. – Ranvir priznaje pred svima da voli Ishaani!

By  | 

Volim samo tebe – Ranvir priznaje pred svima da voli Ishaani
Porodica požuri kući. Amba je zabrinuta, moli se za Ranvira.

U autu, Ranvirov otac pita Harshada da li je sve u redu. Harshad govori da je neko optužio Dishu. Ranviro otac govori da je ona njegova kćerka i sigurno nije uradila ništa pogrešno. Taj ko je optužio treba da se srami. Harshad misli kako će u svakom slučaju on biti povrijeđen.
Harshad stiže kući i pita Dishu da mu kaže istinu. Ona je uplašena, ali joj Baa signalizira da kaže to. Harshad je šokiran i ne može da vjeruje šta mu ona govori.
Svi čekaju Ranvira koji dolazi sa porodicom. Amba pokuša da ga zaustavi, ali on ode do Harshada.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Disha ga počne optuživati. Ranvir veli da ona laže. Padne pred Harshada i moli ga da mu vjeruje. Ono što je danas, to je zbog njega. Nikada nije gledao Dishu na taj način. Ostali članovi porodice stižu i šokorani su. Ishaani podrži Ranvira. Falguni je ljuta što Ishaani i Harshad ne vjeruju Dishi. Disha govori Ishaani da je Ranvir silovao zbog nje , on je vli i kada je vidio da ona odlazi, iskalio se na njoj. Falguni pokazuje Ishaani slike i stvari koje je našla u Ranvirovoj sobi. Harshad je šokiran. Ishaani i dalje podržava Ranvira i govori da svi najbolji prijatelji čuvaju uspomene jedni na druge i ona ima mnogo Ranvirovih stvari, to ne znači da ga voli.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site