Volim samo tebe (65. ep.) 22.09.2014. – Porodica sazna da je RV Ranvir, Dišino venčanje je otkazano!

Indijske Serije

Volim samo tebe (65. ep.) 22.09.2014. – Porodica sazna da je RV Ranvir, Dišino venčanje je otkazano!

By  | 

Porodica sazna da je RV Ranvir, Dišino venčanje je otkazano!

Išani pakuje svoje stvari i spremna je da ode, ali je RV zaustavlja i podseti je na 25.000. On joj da da potpies neke papire da će vratiti sav novac u roku od 30 dana i ona potom ode. Njen bivši šef dođe i kaže RV-ju da je ispravno pustupio sa njom, a ako ne vrati novac, onda će je poslati u zatvor. RV nije zainteresovan ni za šta što ovaj priča. On potom počne loše da priča o Haršadu i tad RV ustane i zgrabi Išaninog bivšeg šefa za okovratnik i kaže mu da nikad više ne pomene Haršada inače će mu uništiti život. RV-jevi asistenti su zbunjeni i pitaju se kakva je RV-jeva prošlost.
Baa i Diša stoje napolju na suncu. Diša je umorna, ali Baa kaže da se ne vraćaju bez idola Boga. Upravo tad, Amba stiže u autu. Baa priđe bliže da zaustavi auto i blato joj uprlja lice. Amba se seti kako je njoj Baa mazala lice blatom, a danas je blato na njenom licu. Ona se smeje i uđe unutra. Baa i Diša takođe pokušaju da uđu unutra, ali im je rečeno da sačekaju dok ih ne pozovu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Išani se vrati kući plačući i kaže Falguni da je dala otkaz na poslu. Falguni je pita kako je mogla to da uradi kad zna kakva je situacija u kući. Ona kaže da je to sigurno Išanina greška. (NASTAVAK NA SLEDEĆOJ STRANI)

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site