Volim samo tebe (66. ep.) 23.09.2014. – Falguni odluči da spoji Išani i Ranvira!

Indijske Serije

Volim samo tebe (66. ep.) 23.09.2014. – Falguni odluči da spoji Išani i Ranvira!

By  | 

Volim samo tebe (66. ep.) 23.09.2014. – Falguni odluči da spoji Išani i Ranvira!
Išani sedi sama i tužna. Plače i seća se Ranvirovih reči kako Bog zaista sve vidi i zato je on sada bogat, a oni siromašni. Zapita se da li su zaista pogrešili. Onda se priseti i Dišinih reči, od pre dve godine, o tome kako je njen najbolji prijatelj zaljubljen u nju. Pomisli kako ni Ranvir nije lepo postupio, bio joj je najbolji prijatelj, a tajno ju je voleo (kakav greh ljudi moji, kakav straaaašan greh! – prim.prev.). Da je bilo ko drugi bio u pitanju, zaboravila bi. Ali nikad neće moći da zaboravi ono što je Ranvir uradio, sveti se porodici osobe koja ga je odgajila. Nije vredan poverenja. Ali dokle god su Čirag i njena porodica uz nju, Ranvir im neće moći ništa. Reši da ispriča sve Čiragu, ali on kao po običaju izignoriše njene pozive. Išani pomisli da je verovatno zauzet na nekom sastanku.
S druge strane, Čirag i jeste na sastanku, ali ljubavnom. Devojka sa kojom je pita ko ga to zove. Čirag laže da je u pitanju neki klijent, ali ga ne zanima. Ova ga pita kada će se upoznati sa RV-om. Čirag veli kako to neće biti lako, ali on uvek ima prečice za sve. Ispriča joj kako jedan od RV-ovih saradnika dolazi da se vidi sa njim tog dana. Devojka ga pita šta treba da radi. Čirag kaže da treba da uradi ono u čemu je ekspert i privuče je sebi. Baš u tom trenutku se začuje kucanje na vratima. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site