Volim samo tebe – 7. epizoda – Pojavljuje se nov lik - Ćirag!

Indijske Serije

Volim samo tebe – 7. epizoda – Pojavljuje se nov lik – Ćirag!

By  | 

Volim samo tebe – 7. epizoda – Pojavljuje se nov lik – Ćirag!
Falguni ljutito ispituje Baa zašto je ponizila Išani pred svima. Ova odvrati da je uradila isto što i Falguni njenoj ćerki Madavi. Hvali se da je ona i dalje najstarija snaha te kuće i da je ekspert u kuhinji. Doda kako će Išani dobiti sve jer ta porodica i Haršad veruju u milosrđe, ali ona nikad neće biti njihova krv kao što je to Dišan (Diša je Falgunina i Haršadova ćerka). Počnu se svađati oko toga koja je od njih dve bitnija Haršadu. Baa veli da je ona Haršada uspavljivala uspavankama kad je bio mali, dok Falguni na to odgovori da on i dalje spava u njenoj sobi. Doda kako je Baa možda ekspert u kuhinji, ali je ona ekspert u spavaćoj sobi i jedan kralj nikad ne ide protiv volje svoje kraljice.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Falguni se požali Haršadu na svoju svekrvu i to što je ponizila Išani. Haršad kaže da zna sve, ali Baa ipak voli Išani. Postavi se diplomatski. Falguni želi da zna koga on više voli. Ovaj odgovori da voli nju, ali ne može to reći majci u oči. Falguni je nezadovoljna.

Haršad govori Devaršu, Pratiku, Diši i Išani da sin njegovog dobrog prijatelja pravi zabavu. Svi su uzbuđeni. Doduše, zabrinu se hoće li ih Baa pustiti da idu tako kasno na zabavu, ali ih ova pusti i još im kaže da mogu ići u kupovinu. Falguni se iznenadi. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site