Volim samo tebe 79. epizoda,Ranvirov fajl je ukraden!

Indijske Serije

Volim samo tebe 79. epizoda,Ranvirov fajl je ukraden!

By  | 

Volim samo tebe 79. epizoda,Ranvirov fajl je ukraden!
Prevod :Anabela.Hvala!:)
Epizoda emitovana u Indiji 10.oktobra 2014.

Išani pomogne RV da stigne do sobe. Njegova služavka je sve ovo posmatrala, ali nije prišla da pomogne. Išani, uz puno muke, konačno uspe da smesti RV-a na krevet. Pogleda u sat, primeti da je 9:30. Baa je zabrinuta jer se Išani još uvek nije vratila kući. Čirag pita Baa da im kaže vreme i datum. Baa veli da nakon 15 dana, u devet, ujutru. Čirag se složi. Četali kaže da je to samo formalnost, oni već smatraju Išani svojom snajom. Falguni je uznemirena, Čirag uzme slatkiš i nahrani je. Baa objasni Četali da RV mora da je duže zadržao Išani.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Išani zamoli RV-a da prestane da se pomera i izvadi lek za njega. Krene, ali je on uhvati za ruku i povuče prema njemu. Išani ga pita šta to radi. RV pita za fajl, ona odgovori da je kod kreveta. Sluga dođe kod Ambe i kaže joj da je Išani tu. Ambu kopka šta li ona radi i ode da pogleda.Išani daje lekove Ranviru i otkopča mu dugme na košulji, klekne kraj njega. Amba priđe od iza i šokirana je videvši ovo, pomisli da će sada Išanina porodica saznati za sve njene loše navike.

Ona (Išani) krene, ali Amba vikne pitajući je čojom dozvolom je došla tu, da li ona Ranvira smatra vozačem iz prošlosti ili prijateljem. Podseti je na dan kada su oni pretukli Ranvira. Uhvati je za ruku i kaže joj da mora da se seća kako su okrutno tretirali Ranvira, ne želi više da je vidi u Ranvirovoj blizini. Išani veli da je dovezla Ranvira, bio je pijan. Amba veli da je mogla nju da pozove, mogla je i šofera da pozove, taktike njene majke ne pale na nju. U sebi pomisli da Išanini ne nameravaju da ostave Ranvira.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site