Volim samo tebe 79. epizoda,Ranvirov fajl je ukraden!

Indijske Serije

Volim samo tebe 79. epizoda,Ranvirov fajl je ukraden!

By  | 

Mora ubrzo da pronađe pogodnu devojku za sina. Baa pita Čitali šta ona radi, a ova joj kaže da je Išani bila tamo sa Ranvirom, u njegovoj sobi. Uprkos tome što ju je ona (Baa) čak izgrdila. Baa je opomene da se stiša, možda je i Išanino venčanje, baš kao Dišino, u opasnosti.

Išani se vrati kući, Čirag joj priđe, pita je da li je imala važnog posla u kancelariji. Saopšti joj da će se venčati za 15 dana. Išani se obraduje. Čiragovi roditelji ga pitaju šta on to želi, šta ako izgube slučaj.

Čirag je uveren da neće. Ranvir se probudi, srećan je što ga je Išani dovela i što ga barem još uvek smatra prijateljem. Išani ne može da se uda za Čiraga, uništiće joj život. Neće ona njega poslušati. Pita se gde je nestao fajl i pozove Riši. Pita ga za njegov fajl. Riši veli da nema fajla, ide da proveri kopiju fajla. Ranvir se ne seća šta je rekao Išani, pita se gde je nestao fajl.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U kancelariji, Samira pita Išani, koja joj saopšti da se udaje za 15 dana. Ranvir čuje ovo, asistent mu kaže da Riši nije dolazio. Ranvir mu kaže da pošalje kopiju fajla gdinu. Javeri, fajl mora da je ukraden kod njega kući. On zabije Išani uza zid i vikne pitajući je kako je mogla to uraditi. Išani je zapanjena.
Najava: RV čuje Ambu koja priča sa nekom ženom. Žena joj kaže da će njenom sinu doneti dobru ponudu. RV veli da je tako najbolje, želi da se oženi za deset dana.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site