Volim samo tebe 87.ep. Falguni spreči da Ranvir raskrinka Chiraga pred Ishaani!

Indijske Serije

Volim samo tebe 87.ep. Falguni spreči da Ranvir raskrinka Chiraga pred Ishaani!

By  | 

Volim samo tebe 87.ep. Falguni spreči da Ranvir raskrinka Chiraga pred Ishaani!
Prevod:Anabela.Hvala:)Epizoda emitovana 24.0ktobra 2014. u Indiji.

Ranvir, koji je planirao da pokaže CD Ishaani i raskrinka Chiraga, ipak ne uspeva. Na putu do sale, Ishaani sreće Dishu sa Rishijem i njih dve upadaju u raspravu.

Ranvir je iznenađen, a Chirag se podsmeva da nije došla. Ishaani krene kući i povede i Dishu sa sobom. Falguni slama CD na kom je prava istina o Chiragu. Prebacuje mu, voli Ishaani, a nema hrabrosti da je oženi i odvede. Svesna je da je njegova ljubav prema njoj prava. Moli ga da barem ostavi Ishaani da živi sa lažnom srećom. Zapravo, sve je deo njenog plana da ih zbliži.
Baa je odlučna u nameri da Dishu uda za Manasa, zabranjuje joj da koketira i da izlazi iz kuće pre Ishaaninog venčanja. Dishu ovo mnogo pogodi, iznervirana je.
Falguni kaže Chiragu da ne očekuje od njega da se promeni, ali neka barem menja svoje dane i navike. Sigurna je da će Ranvir učiniti nešto i sprečiti da se Ishaani uda.
U sledećoj epizodi: Ishaani i Ritika razgovaraju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site