Volim samo tebe 92. ep.!Na dan venčanja,Chirag ostavlja Ishani!

Indijske Serije

Volim samo tebe 92. ep.!Na dan venčanja,Chirag ostavlja Ishani!

By  | 

Volim samo tebe 92. ep.!Na dan venčanja,Chirag  ostavlja Ishani!
Prevod:Anabela!Hvala!:D

Amba pronalazi fajl o slucaju Ishaani Parekh. Ona ga procita i zabrine se, veli da je dobro sto je savladala Englesli, sada ce znati sta RV radi po pitanju sjucaja. Pomaze im da dobiju slucaj, mislila je da je on zaboravio Ishaani, ali joj ipak i dalje pomaze. Ona izvuce advokatov broj, i sa Ranvirovog broja mu pise, u Ranvirovo ime, da je promenio odluku u vezi Ishaani Parekh, neka se pobrine da izgubi.
Ranvir uhvati Ritiku za ruku, veli da mu ona govori da Chirag vara Ishaani, iako zna da ce mozda biti uznemiren i promeniti odluku.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ritika govori da zna da on brine za Ishaani, a druga stvar je da zna da treba pustiti voljenu osobu, ostaviti je da bude slobodna, a ne gusiti je. RV prokomentarise da su im razmisljanja tako slicna. Ucinio je sta je mogao za Ishaani, sada ce se moliti za nju, a njegovi prioriteti se od sutra menjaju. Sada neka ide, inace ce ga pretuci ljudi, ako ga vide da njom pre vencanja.
Baa se moli, srecna je sto ce povratiti sve izgubljeno.
Shanaila preti Chiragu da ce sve reci Ishaani, celu istinu, ali je on opusten, veli da ih je Ishaani i pre videla, nista nije rekla. Potrebna mu je bogata devojka, a ne jeftina poput nje. Shanaila je ljuta U toku su Ranvirov i Ishaanin “haldi”.
Ishaani i njena porodica izgube slucaj, i Chirag ostavlja Ishaani na dan vencanja.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site