Volim samo tebe 94. ep.!Ranvir dovodi Ishaani i njene u svoju kuću!

Indijske Serije

Volim samo tebe 94. ep.!Ranvir dovodi Ishaani i njene u svoju kuću!

By  | 

Volim samo tebe 94. ep.!Ranvir dovodi Ishaani i njene u svoju kuću!
Prevod:Anabela!Hvala!:)Epizoda emitovana 5. novembar 2014.

Baa, Falguni, Ishaani i ostatak porodice saznaju da su gubitkom slučaja, izgubili i kuću. Oni su šokirani, svi se pitaju samo jedno; gde će od sada živeti? Baa krivi Ranvira da je to sve on sredio i uradio, pobrinuo se da izgube slučaj, kako bi Chirag ostavio Ishaani. Amba je iznervirana, i dalje ne može da se pomiri sa činjenicom da je Ranvir oženio Ishaani. Parul i Lakshmi je pokušavaju smiriti i urazumiti, za početak će morati da se složi da Ishaani živi sa Ranvirom.

Kada Ranvir i Ishaani stignu, Amba odradi samo njegovu dobro došlicu. Kada i Ishaanini dođu iza njih u kuću, Amba načisto poludi, ne može da dozvoli da oni žive u njenoj kući, besna je što je Ranvir zaboravio šta su im uradili. Pita ga da bira, hoće li njih, ili svoju majku u kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U sledećoj epizodi: Ranvir podseti Ambu da je ona umešala prste da Ishaanini izgube slučaj, tako da je morao da oženi Ishaani. I kako su, prilikom gubitka slučaja, izgubili i njihov stan, morao je sve tu da ih dovede. Kaže joj da je ona odgovorna za sve što se desilo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site