Volim samo tebe KRAJ SERIJE!!!

Indijske Serije

Volim samo tebe KRAJ SERIJE!!!

By  | 

Volim samo tebe KRAJ SERIJE!!! ( Epizoda emitovana u Indiji 19. februara 2016.)
Prevod:Anabela.Hvala!:)

Pre nego što Ranvir baci šibicu, Shibham ustane i moli da ga ne spali. Nirbhay ga besan pita zašto se pretvarao. Shibham odgovori da zbog Naine, ona je želela da se uda za Ranvira, i da Išani ode u zatvor. Nirbhay izađe iz ostave. Naina uhvati Ranvira za ruku i kaže mu da joj je žao, sve je uradila da on bude njen. Ranvir joj skloni ruku i kaže da, da je to zaista bila ljubav, pustila bi ga da bude sa Išani. Išani se uvek žrtvovala za njega, ali Naina ne može ni u zatvor zbog njega. On voli Išani i uvek će je voleti.
Išani uđe u sobu gde Nirbhay plače. On kaže da ga je njegova miljenica, njegova Naina izdala. Išani veli da je ovo možda gorko za njega, njegova ljubav prema njima je duboka. Ona je znala sve o njima, mislila je da će se promeniti uz njegovu ljubav, ali nisu. Želi da mu kaže istinu o njegovoj porodici. Ona stavi ruku na njegovo rame.

Ranvir kaže Pratiku da misli da Nirbhayeva porodica takođe stoji iza Puđine smrti, auto je povezano sa tim.
Išani kaže Nirbhayu da ga njegova porodica mrzi, ne dopada im se što ima puno novca i što moraju da traže od njega. Nirbhay plače, kaže joj da mu ne govori toliko istine, prestaće da veruje u ljudskost. Otkako nema Puđe, nema kome da veruje. Neka ode sada. Išani veli da zna da je tužan, ali ova bol istine je važnija od laži.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site