Volim samo tebe od 152.-154.epizode, Ranvir i Išani su pred razvodom!

Indijske Serije

Volim samo tebe od 152.-154.epizode, Ranvir i Išani su pred razvodom!

By  | 

Volim samo tebe od 152.-154.epizode, Ranvir i Išani su pred razvodom!( od 26.januara do 28. januara 2015.)

Prevod:Anabela.Hvala.:D
Čiragovo pojavljivanje u Ranvirovoj kući i drama koju je izveo, dodatno je pogoršalo odnose između Ranvira i Išani. Amba je odlučna da sve od sebe da kako bi se oni razveli, ali je za to potrebno da na prvom saslušanju da izjavu Čirag i potvrdi aferu sa Išani.
Pratik počinje da sumnja da između Ranvira i Ritike postoji neka veza.

Išani, Pratik, Šarman, Dervaš, uz pomoć jedne devojke, smeštaju zamku Čiragu. Čirag, kome su oči gladne novaca, javi se na oglas te devojke koja navodno traži muža, a bogata je. Oni uspevaju da sve dobro isplaniraju i izvedu, tako da Čirag obećava toj devojci da će na prvom saslušanju reći da mu je Išani poput sestre, kako bi joj dokazao lojalnost.

U istom hotelu u kom se sve to zbiva, Ranvir smešta neku devojku, a sudeći po rečima i nežnostima koje razmenjuju, mnogo su više od prijatelja.

Nitin i Falguni su zabrinuti za brak Išani i Ranvira, i traže način da spreče njihov razvod.

KLIKNITE OVDE DA OSTAVITE KOMENTAR

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!